Jouw eigen artikel op DNOB.nl

DNOB is dé schakel tussen de Nederlandse consument en het bedrijfsleven! Het platform trekt het juiste verkeer naar jouw artikel en zorgt voor een online boost in jouw business. Wat voor jou? Kom naar voren bij tientallen tot honderden bezoekers per dag!

Hier is alles wat je moet weten over een eigen artikel op DNOB:

Wat is en doet DNOB nou precies?

DNOB is een digitale oriëntatiebron waar de Nederlandse consument zich dagelijks kan laten inspireren en oriënteren op veel diverse producten en verdere relevante informatie.

Met een breed aanbod aan categorieën en onderwerpen is DNOB een fijne omgeving voor vele Nederlandse consumenten.

Sinds onze start hebben we een maandelijkse groei in bezoekers van gemiddeld 126% (!!) en onze artikelen ontvangen maandelijks duizenden weergaven.

Laat je inspireren op dé oriëntatiebron van Nederland. DNOB is jouw dagelijkse inspiratie- en informatiebron. Ontdek en ervaar het zelf.

Welke nieuwe doelgroep bereikt DNOB voor mij?

Het gebeurd vaak dat bedrijven wel worden gevonden op de producten of diensten die ze verkopen. Dit is namelijk een relatief makkelijke doelgroep om te targetten. Dit soort zoekwoorden als ‘boekhouder Utrecht‘ of ‘Nike schoenen‘ heten short-tail zoekwoorden.

Echter mis je hier nog een heel groot volume aan zoekverkeer en die zijn te vinden bij de long-tail zoekwoorden. Dit zijn specifieke zoekopdrachten als ‘hoe laat ik mijn administratie gemakkelijk doen?‘ of ‘wat zijn de populairste schoenen van tegenwoordig?

Wij zorgen voor deze brede en nieuwe groep mensen! Terwijl het de doelgroep is die jij nodig hebt zijn ze voor websites en webshops vaak lastig om te targetten. Er is namelijk veel research en kennis voor nodig.

Daarbij heeft DNOB een vaste maandelijkse bezoekersstroom die jouw artikel ook voorbij zien komen. Kortom, genoeg nieuwe gezichten beschikbaar voor jouw bedrijf!

Waar komen al die bezoekers vandaan?

Het grootste deel van onze bezoekers komt op organische wijze binnen via Google. Dit realiseren wij door optimaal gebruik te maken van SEO (zoekmachine optimalisatie).

Wij hebben een team van online marketing specialisten die zorgen dat het artikel voldoet aan de eisen van Google om zo maandelijks duizenden weergaven te kunnen scoren.

Hier en daar wordt ook gebruik gemaakt van paid advertising (betaald verkeer). Dit wordt echter alleen ingezet als retargeting van eerdere bezoekers op het platform en financieren wij altijd zelf.

Hoe gaat het in zijn werking?

Na het claimen en indienen van jouw kortingscode zullen wij z.s.m. starten met het realiseren van jouw eigen artikel op DNOB.nl. Wij werken in 3 fases naar het eindproduct toe.

Fase 1: Plan & Strategie
Wij werken zorgvuldig en zullen niet direct het hele artikel schrijven zonder jouw goedkeuring of goed overleg. Onze copywriters en SEO-specialisten zullen eerst een strategie en plan voor je in elkaar zetten.

Fase 2: Strategie
Het plan en strategie nemen we samen door. Wanneer hier van beide kanten akkoord op is zal de copywriter het artikel tot in de details gaan uitwerken.

Fase 3: Publicatie
Bij akkoord op het volledig samengestelde artikel zal deze gepubliceerd worden op ons platform om haar eerste bezoekers te ontvangen!

Hoe ziet zo’n artikel eruit?

Neem een kijkje op DNOB en je zal veel verschillende soorten artikelen tegenkomen. Ieder artikel heeft een soortgelijke structuur en opbouw, maar de inhoud en het doel kan per artikel erg verschillen.

Zo kan een artikel als doel hebben om een bepaald product te verkopen, een categorie of dienst van jouw bedrijf te promoten of de domeinwaarde te versterken d.m.v. linkbuilding.

Het doel van het artikel is om bezoekers te geven waar ze naar opzoek zijn. Antwoord op hun vraag. Hier doen wij goed onderzoek naar en onze artikelen worden door professionele tekstschrijvers in elkaar gezet.

Hoe lang blijft het artikel online staan?

Het artikel zal na publicatie in principe niet meer van het platform af worden gehaald. Wanneer een artikel een goede positie in Google te pakken krijgt kan dit soms nog wel jarenlang zorgen voor een extra bezoekersstroom!

Daarbij is het ook erg belangrijk dat de doorverwijzende linkjes naar jouw website in het artikel blijven staan. Dit zorgt namelijk voor kracht in jouw eigen domeinwaarde.

Wil je wijzigingen in het artikel aan laten brengen of het artikel helemaal offline halen? Dat kan natuurlijk altijd.

Waarom is dit nodig? En is het een goeie investering?

Het belangrijkste voor jouw bedrijf is dat je weet waar je geld naar toe gaat. Investeren in plaats van domweg uitgeven. Dat beseffen wij ons als geen ander.

De groei die wij in de testperiode met dit product hebben ervaren was onvoorstelbaar. Dit is ook de reden dat wij het partnerprogamma voor bedrijven hiervoor hebben ontwikkeld.

Investeren is belangrijk om te kunnen groeien. Met dit product leid je meer verkeer naar jouw website, verhoog je jouw domein waarde, creëer je meer naamsbekendheid en boost je jouw online verkopen!

Klik hier en bekijk jouw tijdelijke zomerkorting op een eigen artikel!

Tijdelijke zomerkorting op:

Eigen artikel op DNOB

  • Wij bedenken
  • Wij schrijven
  • Wij optimaliseren
  • Jij profiteert! 🙂

€390,-

nu 195,-

Er zijn nog 6 kortingscodes over!

Claim jouw kortingscode alvast, je
hoeft nog niks te betalen!

Deze zomeractie is vandaag door 36 anderen bekeken en er zijn 3 kortingscodes geclaimd!

Thom Defilet

Heb je nog vragen?

Laten we in contact komen! Plan hieronder een telefoongesprek van +/- 15 minuten in met mij of mijn collega!